Колонка за зареждане на електромобили заработи в Пловдив

Разследване

Image title
Пловдив вече си има зарядна станция за зареждане на електромобили. В събота A1 Eco и eCars.bg/Elektromobili.bg официално откриха първата електроколонка за зареждане на електрически превозни средства, монтирана на място, което може да ви изненада. Електрически Opel Ampera, тестван в момента за първи път в България от eCars.bg, беше демонстрационно зареден на зарядната станция на A1 Eco, поставена на стената на ресторант Исперих в града.

Само си представете – отивате на вечеря и докато хапвате си зареждате колата, там където е паркирана. Всъщност с тази първа инсталация вече не говорим за представи от бъдещето, а за настояща реалност, която A1 Eco и eCars.bg/Elektromobili.bg създават вече втора година в България.

A1 Eco монтира първата общинска зарядна станция в България в град Исперих през лятото на 2011 г. и сега с новото приложение на eCars.bg СПОДЕЛИ ЗАРЯДА! прави своите колонки достъпни за всички в България. Компанията е изградила и фотоволтаична станция за зареждане на електромобили с безплатна слънчева енергия в София и работи по предстоящ монтаж на електро колонки в различни градове в България в допълнение към професионалната конверсия на автомобили до електромобили.

Заедно с Исперих, Варна и София, Пловдив е сред първите градове в България, които вече са една стъпка по-близо до приобщаване на новите модерни електромобилно технологии, за които ще намерите тонове ежедневна и техническа информация, съответно в eCars.bg и Elektromobili.bg – най-голямата електромобилна интернет група в България, официален представител на PlugSurfing у нас. Наречена СПОДЕЛИ ЗАРЯДА, bg.plugsurfing.org e българската версия на най-голямата социална общност за споделяне не заряда за електромобили, PlugSurfing, с над 16,000 регистирани обекта в Европа, сред които и увеличаващ се брой зарядни станции от ентусиасти, потребители и оператори в България.

За да разберете много повече за електромобилите вижте и специалните статии за първия тест драйв на Opel Ampera в България на eCars.bg, от които ще разберете, че Ampera е невероятна кола – електромобил с пристрастяващо ускорение, който ще ви закара навсякъде. След обиколка на половин България електрическата кола на Opel спря и в Пловдив, където беше заредена и готова отново за безшумен път.

Стартът е даден – просто наблюдавайте интернет страницата на СПОДЕЛИ ЗАРЯДА за още и още зарядни станции за електромобили в Пловдив и навсякъде в България. Сега всеки може да стане част от електрическата мобилност – един нов динамичен, евтин и ефективен начин за задоволяване на нашите лични обществени транспортни нужди.Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Споделете ни във:

1 thought on “Колонка за зареждане на електромобили заработи в Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.