Търсят Големите надежди в Пловдив

Под небето

Продуцентът на шоуто Дони ще търси таланти в Пловдив два дни
Продуцентът на шоуто Дони ще търси таланти в Пловдив два дни
Пловдив ще бъде домакин на кастингите за „Големите надежди” цели два дни, за да посрещне наплива от кандидати за слава. На 1 и 2 февруари екипът на шоуто ще преслуша малките таланти в хотел „Новотел“, за да намери най-обещаващите музикални надежди.

Макар и в условия на тежка зима, минусови температури и сериозни снеговалежи, предаването продължава да търси таланти в цяла България. Стотици малки претенденти за слава изумяват с талант, амбиция и дори с ярка музикална биография. Голяма част от тях са призьори от национални и международни музикални конкурси. Пример за подобни претенденти са 13-годишно момче от Горна Оряховица, финалист от детската „Евровизия”, както и 14-годишно момиче от Разград, призьорка от конкурс в Русия. На провелия се днес във Варна кастинг пък, се представи и 13-годишно момиче, републиканска шампионка по художествена гимнастика за младша възраст. Спортът и музиката отново вървят ръка за ръка във Варна, след като един от най-изявените таланти и финалист в X Factor – Атанас Колев, също съчетаваше страстта си по музиката и баскетбола.

Как обаче ще се представи Пловдив – градът на друг финалист от първия сезон на X Factor – Сани Алекса, ще разберем на 1 и 2 февруари.

Големите надежди на града, на възраст между 4 и 14 години, ще трябва да се представят с две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език. Избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове, а задължително условие за всички таланти е да бъдат придружени от свой родител или настойник. Малките кандидати ще се представят пред екип от утвърдени и доказали се имена – Дони, музикален продуцент на формата, главния сценарист Влади Априлов, половинката от известния дует Шик – Краси Гюлмезов, както и човека, с чиято музика е открита най-високата сграда в света Бурдж Халифа в Дубай – Васил Иванов – Декстър.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.