Под небето

Сръбкините от аквапарка щурмуваха Елените

Киро Скалата празнува с шампионки по бодибилдинг и фитнес

Image title
Сръбкините, които подлудиха аквапарка в хотел Санкт Петербург, минаха като торнадо и през Елените. Те участваха в конкурс по бодибилдинг и фитнес, с който бе отпразнуван рождения ден на шоуто Фитнес Мания на Киро Скалата.
По случай 7-годишния си живот в тв ефир, предаването избра новите си фитнесмодели в продължение на два дни. Най-напред домакин на събитието беше Пловдив, където претендентките състезаващи се в конкурса, показаха божествени тела край басейните в аквапарка. След продължителните фотосесии неуморните девойки се отправиха към  Елените , където се състоя и финалът на ”Мис Фитнес Мания”.
В категория ”athletic”, победител стана Йована Цекович – финалистка на национален шампионат по фитнес в Сърбия. С отличие в категорията  ”model” пък си тръгна Хелена Петелинкар, която се доказа неотдавна с трето място на Национален шампионат за Фитнес в Сърбия.
Като всеки друг фитнес конкурс и тук победителите си заминаха с купи, а техните подгласнички с бронз и сребърен медал. За да няма недоволни, публиката също избра своя фаворит в лицето на пазарджлийката Петя Любенова. Нашето момиче взе и няколко специални награди като стана лице на много от спонсорите на събитието.
”Мистър Менхът България 2006” Али Алиев даде специална награда на Таня Вачева от Бургас. Моделката се сдоби със златна карта за соларните му студиа в родния им градImage title
.Image title
Image title

Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина