Под небето

Слави си удари работна виза за Щатите

Дългия и компания тръгват на американско турне

Image title
Слави заминава за Щатите с работна виза. Дългия и компания се изселват зад океана, но само за две седмици. Трифонов и Ку-Ку Бенд тръгват на голямо американско турне, което организират съвместно София Мюзик Ентерпрайсис и американската компания Харбър Айлънд Рекърдс. „Slavi Trifonov & Ku-Ku Band American Tour 2010”  ще стартира от Бостън на 23 септември. Ще мине още през Ню Йорк, Чикаго и Лос Анджелис. Включени са и двата канадски града с най-голяма българска диаспора- Торонто и Монреал. В екипа влизат и всички актьори от Шоуто на Слави, както и балет Магаданс. При голям интерес от страна на публиката са възможни както осъществяването на два концерта в един ден, така и добавянето на нови допълнителни дати. Турнето е уникално по рода си по отношение на супер прецизната организация. Концертите ще бъдат в спортни зали с капацитет от 2 000 до 6 000 души, а не в кръчми и църкви, каквато практика е имало досега. Екипът включва 50 човека и огромна озвучителна, осветителна апаратура, специални ефекти и инструменти, които ще бъдат превозвани със самолет, предоставен от обслужаващата турнето компания. Всички професионалисти ще пребивават в САЩ с официални работни визи.
Билетите ще бъдат пуснати в продажба в края на тази седмица, 23 юли, като за първи път ще се разпространяват в цял свят онлайн чрез мрежата на Тикетпро на цени от 40 и 50 щатски доларa, а за пенсионери, инвалиди и деца – по 30 доларa.
Концертната програма ще бъде над 2 часа и ще включва всички емблематични песни на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд, много танци, скечове и шоу. Тя е насочена, разбира се, предимно към българските имигранти в Америка, но ще бъде достатъчно разнообразна и атрактивна, за да привлече вниманието и на местната публика.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина