Родители на деца от Хуманитарната на среща с министъра на образованието

Под небето

Даваме отпор срещу статуквото в гимназията, казаха защитници на Данев

Image title
Точно два часа продължи родителската среща между родители и заместник директорите в разговор за проблема с Христо Данев, организаторa на Харлем Шейк. На срещата липсваше Соня Киркова, която била ангажирана служебно. Дрънки! Казаха родителите. Кой директор е ангажиран служебно в 19:00 часа вечерта, коментираха след срещата с помощник директорите Мирела Йорданова и Желязко Събев майки и татковци на възпитаници на школото.
След края на събеседването родителите излязоха още по-гневни, отколкото бяха влезли в гимназията. Нямал големи качества Данев, с ирония казват те. И 8 години как не ги забелязаха тия негови недостатъци? Ама и ние не им се дадохме. Страшен отпор бяхме, коментира майка, която не пожела да разкрие името си. Как може да бягаме от старото време и днес да се чувстваме като от преди 50 години, допълни друг родител.
На по цигара и коментари след срещата беше попаднал и мъж, който наблюдава случая от зараждането му. Интересно ми е да разбера какво ще стане, защото според мен това е безобразие. Но аз знам какво ще се случи. До една седмица тази директорка  няма да я има в кабинета на Хуманитарната, предрече той.
В петък родителите ще се срещнат с министъра на образованието в училището, където проблемът ще бъде обсъден по-обстойно.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.