Под небето

Рафа Надал се присъединява към POKERSTARS

Image title
Носителят на олимпийски златен медал и многобройни титли от Големия Шлем Рафа Надал вече е част от отбора на PokerStars. Той ще окаже подкрепата си на най-големия онлайн покер сайт в света и ще привлече фенове от областта на спорта към популярната покер игра.

Известен навсякъде с неукротимия си борбен дух, 26-годишният испански тенисист е твърдо решен да усвои покера. Чрез инструкции и напътствия от членове на Team PokerStars Pro, както и в играта онлайн, Рафа ще използва много от уменията, които демонстрира толкова умело на тенис корта, за да подобри играта си стъпка по стъпка.

„Не е тайна, че обичам конкуренцията и давам всичко от себе си независимо от това, което правя: тенис, голф или видеоигри”, споделя Надал. „Когато открих покера, аз избрах PokerStars, защото те знаят какво означава да бъдеш най-добрият и притежават всички качества на шампиони. Изключително съм щастлив да работя с тях.”

Рафа ще играе покер през свободното си време това лято, докато фокусира своето внимание върху тениса. През есента той ще може да посвети повече време на покера и да представя PokerStars в онлайн турнири, в рекламни кампании и благотворителни събития. Подробности за това ще бъдат публикувани в предстоящите месеци.
 
„Рафа Надал въплъщава всички качества на конкурентния играч – една невероятна комбинация от талант, интелект, пълна отдаденост и силна воля, присъщи на шампионите във всеки спорт”, каза председателят на управителния съвет на PokerStars Марк Шайнберг. „Изключително сме горди с Рафа, който ще бъде наш посланик, и се вълнуваме от възможността да му помогнем да се наслади и да подобри играта си.”
 
Рафа се присъединява към отбор от елитни атлети, включително и други олимпийски медалисти, които са избрали покера за свое второ призвание и също играят в PokerStars. 

Той ще изпълнява ключова роля в запознаването на нови играчи с покера и по-специално свои сънародници от Испания, където онлайн покерът придобива изключителна популярност вследствие получаването на правителствен лиценз за провеждане на онлайн покер игри. PokerStars посвещава усилията си в създаването на регулирана, сигурна и безопасна среда за покер играчи от всички нива и е предпочитаният сайт от голям брой играчи. 

Можете да следите разговора за покер играта на Рафа в Twitter, като използвате #nadalpoker

За PokerStars:
PokerStars оперира PokerStars.com, най-популярният онлайн покер сайт в света, който обслужва най-голямата покер общност с над 49 милиона регистрирани членове от създаването си през декември 2001 година досега. PokerStars е предпочитан от топ играчите по целия свят и предлага повече ежедневни турнири от всяка друга онлайн покер зала, както и най-добрата сигурност. В PokerStars.com са раздадени повече ръце от всеки друг сайт, което в цифри означава над 80 милиарда ръце и повече от 550 милиона изиграни турнири.
   
PokerStars.com и PokerStars.eu оперират на световно ниво с лицензи от правителствата съответно на остров Ман и Малта. Освен това PokerStars оперира под отделни правителствени лицензи в Испания, Дания, Франция, Италия, Белгия и Естония.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина