Протестът събра Кирил и Ива

Под небето

Любовта пламна между Оставка и Мафия

Image title
Протестът в Пловдив запали искра. Мощна искра. Не в главите на самозабравилите се политици, а в сърцата на двама съвсем обикновени, готини млади хора. От първия протест до днес Ива и Кирил крещят неуморно. Запознават се на срещите пред общината и ги следват всеки ден по едно и също време. В началото ги свързват теми за политика, грешките на управляващите и ситуацията в държавата. Едва преди седмица, в поредно уречено време за скандиране, нещо пламнало между двамата. Химия, казва Брандийски, а Бонева се сгушва в рамото му. Днес двамата бяха неразделни шушнеха си и се разсмиваха, стискайки българските знамена.

Недоволството от управлението събра две души. Влюбените продължават да мразят глада на сънародниците си и сегашното управление, при това още по-силно, тъй като се намериха.
Това е най-красивата случка от началото на протестите. Вижте ги, коментираха недоволните. Не само те. Тук почти всички станахме приятели. Едно цяло сме. Идиотите в парламента ни свързаха- това е единствено, за което им благодарим. А сега да се махат, отбелязаха приятели на Киро и Ива.
 
Днес пред общината отново се направи директна видеовръзка с протестите в София на фона на качествена музика. Тя бе, за да нахъса и внуши на пловдичани силата на множеството. Не се отказвайте, хора, призоваха будните хора. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.