Продавачи на надежда в „Олга Скобелева“

Под небето

„Олга Скобелева“ обявява ден на отворени врати, под надслов „Продавачи на надежда“ . Събитието ще се състои на 31.10.2014 г /петък/ от 13,30 до 15,30 ч в сградата на Комплекса на бул. Марица 142. Децата от всички социални услуги на Комплекса ще представят своите умения и дейности в интерактивни ателиета и ще поканят гостите да се включат в разнообразните работилници.
Отваряйки вратите си за институции, родители, неправителствени организации и граждани, в навечерието на светлия празник „Ден на народните будители“ , всички желаещи да отворят сърцата си към децата в неравностойно положение имат възможност да споделят един ден от техния живот.
На събитието са поканени зам.-кмет „Спорт, младежки дейности и социална политика“-Петър Зехтински, Кмета на район „Централен“ – Г. Титюков, Отдел „Закрила на детето“ и др. организации свързани с грижата за деца.
В рамките на инициативата, към организираните дейности ще се присъединят доброволци от БЧК,  ученици от СОУ „Патриарх Евтимий“, младежки Лайънс клуб- Пловдив и други.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.