Природата победи във водните войни на Отец Паисий

Под небето

Със спомени от детството посрещнаха най-горещия ден от лятото пловдивчани. За четвърта поредна година artnewscafe организираха Водни войни. Единственото условие  бе участниците да носят със себе си добро настроение и оръжие, с което да удавят противника, което всички бяха изпълнили успешно. Пистолети, помпи, шишета, кофи, балони, легени, душ кабини и вани –всичко това събраха майните на Отец Паисий, готови за ожесточена битка, а и успешно пребориха  жегата с подгизналите си дрехи. Някои от гостите бяха леко скептични в началото и се бяха обявили за Швейцария – неутрална територия, която не бива да се напада, но пък щом видяха веселбата бързо се включиха.

Повече прочетете на КАПАНА.БГ

Споделете ни във:

2 thoughts on “Природата победи във водните войни на Отец Паисий

  1. Ние не сме достатъчно духовно извисени,за да вникнем в дълбокия смисъл на това послание.По-лошото е,че им се обръща внимание.Като ученици пиехме бира по квартални пейки,замеряхме се с балони с вода ит.н.,но не сме се показвали.Сега сбърканите емоционално хипстърчета искат цял свят да ги види колко са „куул“,а реално правят неща които хората са правили десетилетия наред.

  2. Ей надрусаните чорлави,раздърпани свежари пак са измислили „страшна идея“.От пейка партита,pvc бири и трева „арт“мизъците са им прегрели…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.