Пловдив, успокой се!

Под небето


След пороя снощи, днес ни очаква слънчев ден

След като планирания от синоптиците дъжд за около обяд се изля в Пловдив около 22:00 часа, хилядите хора, дошли от близо и далече да посетят 11-тата Нощ на музеите и галериите се разбягаха по улиците. Мнозина от тях останаха заклещени в различни заведения, музеи, галерии или арт пространства. Пловдивският дух обаче се усети в пълна сила, тъй като настроението на хората не спадна и вместо да се възмущават от наводнената централна част, мъже и жени се усмихваха под навесите от различни точки на града. Дори имаше страхотни оптимисти, които бодро подскачаха из импровизираните реки по улиците.

Сутринта ни посрещна слънчева, а такъв се очаква да бъде и целия ден. Според няколко метеоролигчни прогнози, днес ще бъде сухо, за съжаление на авантюристите, обожаващи локвите. Очаква се заоблачаване в късния следобед, но изгледи за валежи няма, тъй че бъдете спокойни. 

Гърмящият от събития Пловдив ще остане сух, тъй че нито ще избягат гостите на Нощ/Пловдив 2015, нито пък ще бъдат отложени концертите, насрочени за тази вечер. Остава само да се насладите на прекрасната програма, която ви очаква днес.

 

Споделете ни във:

2 thoughts on “Пловдив, успокой се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.