Oбщо 75 дежурни екипа на EVN България ще са готови за реакция по време на предстоящите Великденски празнични дни

Под небето

На 30.04 (събота) са отворени дежурни каси за заплащане на консумирана електроенергия

Във връзка с предстоящите официални празнични и почивни дни по време на Великденските празници EVN България информира, че общо 75 екипа на дружеството са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването. Дружеството е осигурило хора и техника, които да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България.

С цел запазване уюта и комфорта на клиентите, дружеството няма да извършва планови ремонтни дейности по съоръженията по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат извършвани само в краен случай при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

В събота, 30.04.2016 г., ще бъдат отворени дежурни каси за заплащане на консумирана енергия в централните пощенски станции в областните градове в Югоизточна България, a в Пловдив ще работи касата на пл. “Централен” № 1, от 09:00 ч. до 13:00 ч.

На официалните почивни дни 29.04, 01.05 и 02.05.2016 г. касовите салони на „Български Пощи“ ЕАД няма да работят.

Денонощно на разположение на клиентите е и системата за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия „EVN Онлайн плюс” на https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

EVN България препоръчва на своите клиенти да заявят получаване на безплатни SMS или имейл  – известие за издадена фактура и известие при наличие на просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. И двете известия са подходящи за клиенти с повече от едно място на потребление. Заявката става по имейл на [email protected], на място в EVN Офис или по поща (адрес: EVN България, ул. "Христо Г. Данов" 37, 4000 Пловдив, България). Повече информация за заявяването на услугата на:

http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.