Под небето

Nassimo e тук!

Nassimo е един от най-добрите графити артисти не само у нас, но и по целия свят. Неговите картини от спрейове украсяват стени на най-интересни и колоритни места.

Сега той е в Капана и бележи с част от себе си квартала с павирани улички. Разбира се, не изневерява на стила си на рисуване и характерния му почерк не може да бъде сбъркан. На „Капана фест“ той ще рисува заедно със Stern, който за съжаление не успяхме да открием в навалицата.

Под силно влияние на източните култури, Насимо ще допринесе за освежаването на любимия ни квартал, чрез своето изкуство и лично послание, което влага в работата си. Какъв ще бъде крайният резултат – очаквайте скоро!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Възмутително е,че някой от Община Пловдив е казал на Насимо, или както там се казва, че може да „твори“ това кошмарно нещо на фасадата ни. Никой не ни е питал и би следвало сега Общината да ни боядиса къщата.Точно кмет и зам.кметовете трябва да следят за интересите ни и спазването на законите и наредбите на самата тази община. Ето повод за репортерско разследване,а в други страни и прокурорско.А ние ще си останем май само с възклицанието.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина