Под небето

Най-голямата пица изяждат на първоюнски фест

Image title
Общоградски детски фестивал „Аплодисменти” за втора година ще радва малчуганите на Пловдив по случай Празника на детето 1 юни. Още на 31 май на огромна сцена, специално построена от Международен панаир Пловдив, детски градини от всички райони ще представят творческите умения на малките си възпитаници.
Изявите на сцената на площад „Централен” ще бъдат съпътствани от безплатни творчески работилници, където децата могат да придобият редица умения и да открият скрити дарби. Под  шатри любопитковците ще могат да направят първи стъпки в обучението по английски език, рисуване, бойни изкуства и самоотбрана.
„Микрофонът на PRISUN”  ще дава възможност на всяко дете за свободна изява на сцената с песни, стихотворения и танци през двата фестивални дни и ще радва със свежи сокове за награда. Стотици шарени балони пък ще надуят приятелите от MEDIX. Творческите успехи на децата ще бъдат възнаградени с огромна торта под формата на любим анимационен герой от сладкарница „Попимони”. Традиционно ще бъде раздадена на всички присъстващи най-голямата и вкусна пица от пицарии ‘Верди” по обяд на 1 юни. Томбола през двата фестивални дни ще зарадва някой късметлия със супер електромобил от „Зайо-Байо”! Изворни водички DEVIN, детски обувки и чорапки, модни тоалети и картинки за оцветяване са само част от многобройните награди за децата, включили се в игрите с водещите кака Ари и бате Лозе. Аниматори с приказни костюми ще радват неуморно децата и с готовност ще позорат за снимка с тях. Фестивалът е организиран от Община Пловдив и „Имидж консулт”, под патронажа на кмет на града Славчо Атанасов. Осъществен е благодарение на усилията на Дирекция „Спорт и младежка политика”, отдел „Деца и младежки дейности” и Дирекция „Култура”, отдел „Непрофесионално творчество и състави”.  Идеята да се даде възможност за изява на всички талантливи деца в града на едно място е на творческият тандем Лили Бързева и Никола Шопов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина