Милиана Танчева е Мис на читателите на Под тепето

Под небето

Красавицата се включва в социалните ни кампании още от другата седмица

Нашата-ваша Мис- Милиана
Нашата-ваша Мис- Милиана
Прелестната Милиана Танчева е Мис Под тепето. Тя е кандидатката за най-престижната титла за красота Мис Пловдив, която спечели сърцата и гласовете ви. Вие, читателите гласувахте точно до 21 часа снощи. Милиана финишира с вот от 317 „валидни бюлетини“ в двете „урни“ на сайта ни във Фейсбук. Увеличихме времето за гласуване с час, тъй като в 20 часа новата Мис Под тепето бе наравно с най-оспорваната си конкурентка съревнованието- Лили Шилева.
Милиана спечели и огромно одобрение сред гостите на пищния конкурс за красота в парк- хотел „Санкт Петербург“. Коя е новата Мис Пловдив и дали изборът на читателите се припокрива с този на журито- ще разберете по-късно. Както и ще узнаете много красиви, клюкарски и откровено скандални детайли около шоуто.

Колкото до нашата- ваша победителка- тя още от другата седмица се включва в социалните ни инициативи. Заплюли сме й няколко. От екипа на сайта хубавицата получи няколко знакови подаръка. Тъй като ценим добрата храна и отличното питие подарихме на Милиана вечеря за двама в ресторант Унико и бутиков Мавруд.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.