Маргарита Попова хвали кмет и областен

Под небето

Image title
Усеща се работата в този град. Впечатлена съм от добрия екип между държава и община. Това значи, че всички работят за доброто на Пловдив и имат визия за бъдещето. Така вицепрезидентът на България Маргарита Попова похвали общинската и областната администрации на широкоформатна среща в кметството днес с градоначалника, заместниците му и губернатора.
В задачите им е сега програмния период 2014-2020 г. Говорихме с кмета за опазване на културно-историческите  ценности, както и за кандидатурата на Пловдив за европейска столица на културата. Горда съм, че всички кметове ще се състезават на тази писта. Сложни и трудни са тези проекти, трябва да се работи вещо. Няма  да има губещи, само ще спечели България. Голяма гордост за Пловдив е, че Европейската комисия по културата ще заседава след няколко месеца тук в този град, каза още Попова.
Относно кандидатите за главен прокурор  Маргарита Попова каза, че отделни кандидатури няма да коментира. Те трябва да участват в състезанието. Недопустимо е аз да коментирам, всеки има реален шанс. Вещ и куражлия трябва да е новият главен прокурор, допълни вицепрезидентът на Република България.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.