Под небето

Луда онлайн битка за Мис Бели денс

Една от претендентките за титлата разпуска в Роял Сън
Една от претендентките за титлата разпуска в Роял Сън
Върви луда онлайн битка между претендентките за Мис Бели денс за гласовете на читателите на вестник Марица. Електронната поща на организаторите на конкурса буквално бе задръстена, след като на страниците на ежедневника бяха представени първите десет момичетата. Фенове изпратиха стотици имейли в подкрепа на своите фаворитки. Момичето, събрало най-много гласове в мрежата, ще получи подаръци от “Мерилин” и вино “Персона” с етикет “Мис Бели денс”.
Реалната надпревара ще бъде на 20 август в супер елитния комплекс Роял Сън на Слънчев бряг. От началото на седмицата всички участнички са на специален режим и усилено репетират хореография на шоуто. Членовете на журито се пазят в тайна до финала, за да се избегнат всякакви спекулации.
25 дами ще се състезават за короната. 15 от тях ще съблазняват с изкусни движения под ориенталски ритми, а останалите 10 ще правят ефектно дефиле. Призьорката ще се радва на уикенд за двама в луксозния комплекс Роял Сън на Слънчев бряг и куп подаръци. Победителката ще има и три подгласнички. Публиката също ще има своя фаворитка, има и категория за най-красив костюм.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина