Вечери на духовите- безобразно страхотна музика

Под небето

„Вечери на духовите“ – ден две. Цял ден обикаляне из феста. Станах разногледа от многобройните прекрасни неща и събития, които се случват наоколо. Към феста прииждат още и още хора, които допълват цветното преживяване и вече наистина се чувствам като в Испания, само дето мога да дишам по спокойно. 
Смрачава се, сергиите се прибират и партито започва. Днес публиката е по-голяма и трудно успявам да се шмугна през тесните коридори от хора, които сърдито ме гледат докато се промушвам и настъпвам повечето от тях. 
На сцената излизат Марица Браз и публиката се сгъстява още повече, започва да свири, ръкопляска, крещи…  Концерт, на който задължително ви трябват удобни обувки. Всички танцуваха и се забавляваха искрено, децата подскачаха наоколо, други снимаха, а момчетата от ДуховИте разцепиха въздуха в Капана с фънки звученето си! Да снимам ли, да се забавлявам ли – това беше дилемата на вечерта, или поне първата. Втората беше – как да накараме Марица Браз да не напускат сцената. Публиката, упорита повече от всякога, крещеше, непозволявайки на момчетата да оставят инструментите. Който твърди, че не харесва духова музика…

Целия коментар можете да видите в КАПАНА.БГ

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.