Под небето

Ю2 искат у нас, от стадион Васил Левски не дават

Боно и компания преговарят усилено за концерт в България, от националния стадион се дърпат

Боно е готов да почерпи, ако го пуснат на Васил Левски
Боно е готов да почерпи, ако го пуснат на Васил Левски
Ирландската мега банда Ю2 напира за концерт в България, но управата на стадион Васил Левски упорито се дърпа, научи Под тепето от сигурен източник. Боно и компания водят тежки преговори за шоу в София с едни от най-големите родни музикални промоутъри, но срещат сериозен отпор, заради неразбирането от страна на управата на националния стадион. Единственото място, на което може да се проведе подобно супер зрелище, е Васил Левски. Ръководството на съоръжението обаче е категорично, че няма да позволи тревната настилка да се съсипе отново, както след шоуто на Мадона това лято. Поне засега. Наши източници не крият, че всички страни са седнали на една маса и търсят общ език, а мнозина вярват, че ще има разбирателство.

Ирландската рок група Ю2 удължи световното си турне “360 градуса” тръгва да броди из Европа от началото на август. Музикантите обявиха, че ще изнесат още 12 концерта, като в официалната листа за турнето България все още не присъства както дата, но се надяваме, че ще бъде добавена в най-скоро време. Обиколката из Стария континент тръгва от Франкфурт на 10 август 2010 г. Предвидени са също така изяви в Москва, Мюнхен, Атина и Париж, които също не са официално обявени заради настоящи преговори. В момента Ю2 са в САЩ, където изнасят концерти в рамките на световното си турне. През 2010 г. легендарните ирландци ще пеят във Франкфурт /Германия/ на 10 август, в Хановер /Германия/ на 12 август, в Хорсенс /Дания/ на 15 август, в Хелзинки /Финландия/ на 20 август, в Москва /Русия/ на 25 август, във Виена /Австрия/ на 30 август. в Атина /Гърция/ на 3 септември, в Истанбул /Турция/ на 6 септември, в Мюнхен /Германия/ на 15 септември/, в Париж /Франция/ на 18 септември, в Севилия /Испания/ на 29 септември и в Коимбра /Португалия/ на 2 октомври.

За Ю2 упорито се говори, след като едно от най-големите музикални величия на нашето време Елтън Джон потвърди, че ще пее у нас на 6 юни, а билетите му се продават като топъл хляб. Сър Елтън също бе натирен от Васил Левски, въпреки, че според промоутъри, ще го напълни с лекота, особено при заявения елитарен формат.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина