Фенове в шок заради слухове, че Депеш заобикалят България

Под небето

Концерт на бандата у нас ще има, категорични са от СМЕ

Ако ремонтът на Герена продължи повече от предвиденото, шоуто ще бъде преместено на друг стадион

Image title
Хиляди фенове на Депеш Мод потръпнаха след разпространена информация, че концертът на любимците им в столицата тази пролет пропада заради реконструкция на стадион „Георги Аспарухов“. Мнозина търсиха конкретика из форуми и фен клубове, някои дори решиха да връщат вече закупените си билети. Оказа се обаче, че спуснатото инфо е далеч от истината, а лично организаторите на шоуто на Дейв Геън и компания успокоиха българските депешари.
Концертът, насрочен за 12 май, ще се състои, въпреки бъдещата реконструкция на Герена, дебело подчертават от София мюзик ентърпрайсис. Промоутърите са в постоянен контакт с ръководството на стадион „Георги Аспарухов“ и футболен клуб „Левски“ и своевременно информират мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия. Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на шоуто. Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, София мюзик ентърпрайсис е готова с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение.
Въпреки всички трудности по едно такова преместване,София мюзик ентърпрайсис потвърждава, че концертът на Депеш Мод ще се състои! Датата си остава 12 май, а ако има промяна в мястото, всички фенове ще бъдат информирани навреме. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване, уточняват от СМЕ.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.