Димитър Здравков отново в битка за кмет на Садово

Под небето

Настоящият кмет на община  Садово Димитър Здравков получи доверието на членовете на БСП и бе номиниран за втори мандат от левицата.   Здравков бе единствената номинация за кмет на общината, излъчена от всички парлтийни организации.
Считам,  че направеното никак не е малко, сподели в своя отчет кметът, като припомни инвестициците в инфраструктурата, образованието, социалните дейности, работата по европейски проекти.  Само през последната година по програма «Растеж и развитие на регионите» бяха усвоени  близо 1 800 000 лева, с които бе направен по един приоретитен проект във всяко от селата на общината. В шест от селата бяха реализирани и проекти  по ПУДООС. С общински средства бе  възстановена и спортната зала в Садово, ремонтирана бе сградата на клуб Тракиец, общо пет са футбулните клубове, които се спонсорират от общината.  Това стана възможно и заради добрата финансова политика на общинското ръководство, което успя в рамките на мандата, без да  увеличава  местните данъци да покачи приходите от тях със 700 000 лева, каза още Димитър Здравков.
 Предстои ни много работа и се надявам да имаме възможността да продължим да работим за жителите на общината за по-добър и достоен живот, каза в заключение кметът на община Садово.
 Конференцията утвърди и номинираните кандидати за кметове на села от общината  и  листа общински съветници. Водач на листата ще е Атанас Телчаров, председател на структурата на левицата. Средната възраст на  седемнайсетте канидати в нея  е 41 години, като  само двама са кандидатите, които са били и в предишния местен парламент, добави Телчаров при нейното представяне.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.