Девойче колабира в краката на Орешарски, той си бие първия звънец

Под небето

Дългата церемония по откриването на училище „Гео Милев“ в Садово повали момичето, НСО го изнесе на ръце

Орешарски бие първия звънец секунди след инцидента
Орешарски бие първия звънец секунди след инцидента
Гардове на НСО жържат припадналото девойче
Гардове на НСО държат припадналото девойче
Девойче в народна носия колабира в краката на Пламен Орешарски в Садово днес. Инцидентът се случи по време на откриването на епохалното основно училище Гео Милев в градчето, което се строи 30 години. На министър-председателя явно му е писано и едно рязане на лента да не може да направи безаварийно и на спокойствие. Момичето с празничната пита загуби съзнание и се строполи на метър от Орешарски, който в този момент четеше словото си. Настана суматоха, в която най-адекватно реагираха гардовете от НСО. Трима от тях изнесоха на ръце младата дама от множеството и го вкараха в новото училище, където пък първа медицинска помощ й оказа народният представител доц. Красимир Мурджев. Добре е, загуби съзнание от преумора, отбеляза докторът. Докато охранителите тичаха с пострадалата, премиерът биеше първия звънец.

Image title
Тийнейджърката в носията се строполи, тъй като пресипна заради изключително дългата и протяжна церемония, тип манифестация. На която се бе строил в шпалир целият висш червен актив в областта. Имаше обръщения „другарю“, плахи аплодисменти, много благодарности. След всяка дума сякаш под команда всички от червения елит ръкопляскаха. Замръзнаха само когато кметът Здравков благодари за осигурения първи учебен ден и на Бойко Борисов.

Изключително странни реакции имаше скандалният доцент Баташки, който на моменти се хилеше сякаш истерично. С  горда усмивка над всички стърчеше губернаторът Венци Каймаканов, който размени няколко реплики и с предшественика си Здравко Димитров, който бе в Садово като емоционално свързан със строителството на училището. Image title

Орешарски в новото училище
Орешарски в новото училище
Image title
Image title
Бившият губернатор и наследникът му
Бившият губернатор и наследникът му
Image title
На Баташки му е много смешно
На Баташки му е много смешно
Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.