ЧРД, Джако!

Под небето

Кралят се всели в 12-годишния Миро за рождения си ден

Image title
53 години от рождението на най-голямата световна поп звезда Майкъл Джексън отпразнуваха негови поклонници днес. Пред Централната поща се събраха вечните фенове на Джако, начело с председателката на единствения официален фен клуб на Краля в България Гергана Вълева. Инициалите на MJ във формата на сърце с малки чаени свещички подредиха почитателите, преди да обявят празненството за открито. Духът на най- голямата музикална звезда заживя по време на хита Billy Jean в подметките на 12-годишния Миро, който правеше не по-зле от оригинала емблематичната Лунна походка. А отзад ликът на Майкъл от плакат сякаш се радваше на младия си имитатор и го поздравяваше за таланта му.

Image title
Идеята на партито е двойнствена. Освен духането на свещи се стартира нова инициатива за Пловдвив – Ден на уличните музиканти. От фенклуба на Джако имат идея да развият и всяка година да се разраства в нещо уникално за минувачите по центъра.
Партито продължи шумно с хора, носещи тениски с усмивката, къдриците и пайетени ръкавици на Джако. Него вече го няма, но всички бяха щастливи и се радваха, че поддържат буден спомена за него. Image title
Image title
Image title
Image title

Споделете ни във:

1 thought on “ЧРД, Джако!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.