Болид в състезание със самолет на авиошоуто „Небе за всички“

Под небето

Image title
Състезание между болид и самолет ще е един от гвоздеите на 8-ия международен авиационен фестивал „Небе за всички“, който ще се проведе от 2 до 4 септември на летище Крумово. Грандиозно авио шоу ще отбележи 100-годишния юбилей на българската авиация и ще включи грандиозно авио шоу. През първия ден, който ще премине под патронажа на президента Георги Първанов, ще се проведе конференция ”Минало, настояще и бъдеще на българската авиация”. Този ден ще е без публика и тогава са предвидени тренировъчните полети.
Вторият и третият ден са под патронажа на премиера Бойко Борисов и ще са отворени за широката публика. Наред с богатата летателна програма, ще наземно изложение на авиационна техника. Поканени за участие са ВВС държавите, дали принос в създаването и развитието на българската авиация и самолетостроене  – Франция, Германия, Русия, Великобритания и Италия.
Зрителите ще печелят като награди качване на тренажор, полет със самолет, балон или хеликоптер.
Очакваната публика на фестивала е около 20 000 души. Предвидени са пунктове за хранене, паркинг, детски кът. Ще се предлагат и специални VIP билети, които ще носят допълнителни преференции като място във VIP шатрата, куверт и безплатно парко място.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.