Бойко развъртя ножицата в Кричим

Под небето

Премиерът откри новата пречиствателна станция на Кричим

Бойко Борисов развъртя ножицата край Пловдив днес. Премиерът, заедно с кмета на община Кричим Атанас Калчев, откри нова, напълно изградена линейна инфраструктура и пречиствателна станция за отпадъчни води край едноименния град.На откриването присъстваха и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Преди реализацията му загубите на вода по водопреносната мрежа са били близо 77%, а само 40% от жителите на града са имали канализация.Проектът е осъществен с финансиране от Кохезионния фонд на ЕС, община Кричим и национално съфинансиране на обща стойност 33 320 745 лв, поясни кметът Калчев пред официалните гости и стотиците жители, които щастливи очакваха години наред този проект да се реализира.

Пред Атанас Калчев, премиерът Борисов заяви, че от догодина се надява да има проект и да се направи по-качествени подпори на пътя за Кричим, където имаше голямо свлачище.Пътят в момента е в отлично състояние, но проблемът не е решен и отново ще възникне при подобна зима. Премиерът обясни, че след голямото свлачище зимата пътят за Кричим е изкъртен и ремонтиран, правят се бетонни подпори там, където е бил поднесен и допълни, че засега това е, което ще се направи, тъй като в момента се правят много ремонти.

 

Споделете ни във:

3 thoughts on “Бойко развъртя ножицата в Кричим

  1. На снимката мутра до мутра. Около тях превъзбудени полу мутри, бленуващи да бъдат пълни мутри. Всичко това поднесено с мутренско зависим „скрит“ патос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.