Бави се укрепването на сриналата се подпорна стена в Храбрино

Под небето
Храбрино

Рохката от влагата пръст пречи на реконструкцията на пътя

Укрепването на сриналата се подпорна стена в Храбрино се бави, увери се на място човек на Под тепето. В 13 часа днес нямаше строителни екипи на най-невралгичната зона от пострадалия при наводненията път по дерето на реката, който свързва Храбрино и Дедево със света. В момента това става по обходен път, за който хората от двете села се притесняват, че ще е неизползваем в зимни условия. В работата на пропадналия участък под моста има лек напредък, но краят не му се вижда.

Условията са много сложни. Много е влажно, пръста е рохка. А ние не можем да си позволим да правим грешни или прибързани движения, тъй като компромис с качеството на работата не трябва да има, за да не стане беля после. Колкото до наближаващите зимни условия- за нас в този случай е по-добре да падне сняг и земята да замръзне, отколкото почвата да е толкова рохка. Много трудно се работи, коментираха на място представители на фирмата изпълнител Актив Прогрес. Те не се ангажираха с конкретика кога ще приключи ремонта на пропадналия участък. 

Споделете ни във:

1 коментар за “Бави се укрепването на сриналата се подпорна стена в Храбрино

  1. Времето е влажно и затова по-добре да работят бавно и внимателно, отколкото, като досега, набързо, набързо и после – нищо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.