аrtnewscafe събира всички заедно сега за Коледа

Под небето

Вдъхновен от слогана Together, с който тази година Пловдив беше избран за Европейска столица на културата 2019, екипът на artnewscafe – едно от най-активните и разпознаваеми градски места, които дават лице на новата култура в Пловдив, призовава всички свои посетители и фенове през годините с партито “All Together Now” (Всички заедно сега) на Коледа.

Събитието All Together Now ще се проведе с много танци на 25 декември 2014 г., когато в Пловдив се завръщат от чужбина и други градове редица пловдвичани и приятели на града. Концепцията за All Together Now (Всички заедно сега) е заложена и в състава на DJ-ите. Това ще са лица, познати от зад бара на artnewscafe от неговото създаване до днес. Някои от тези бивши бармани днес са напредничави DJ, други са фестивални директори, трети сами организиарат събития, четвърти са пърформър артисти, но всички са инкубирани артистично в artnewscafe. Това са Саюлке (Мелформатор), Мартин (artnewscafe), Виктор (НОЩ Пловдив, Молескин), Елен (Wake Up), Павел (Hip Hip).

Входът за събитието е свободен, за да бъдем всички заедно сега.
All Together Now  ще се проведе на 25 декември 2014, между 22:30 – 05:00 часа в Stage51 бул. Христо Ботев 51, вход свободен

За музикалната програма:

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР". Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol и Melformator at the Pool. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

MARTIN /artnewscafe/ има изяви предимно в Пловдив, в клубове като "Gramophone", "Театъра", "Мария Луиза", "Петното на Роршах", в бившия клуб "Lebowski", както и по повод 1 година Xraydio в "Конюшните на Царя". В София е подгрявал DJ Jesse в "KANAAL" на WarmUp Party Night 2013. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от музикалната му селекция звучи в онлайн радио "LMEY", както и в artnewscafe.

VICTOR е директор на "Нощ на музеите и галериите – Пловдив" от 2013 г. насам, основател на радио предаването "МОЛЕСКИН" по БНР Пловдив и организатор на ежегодното SCANDINAVIAN ELECTROPOP PARTY в artnewscafe. Музиката, която подбира, е свързана със съвременната скандинавска музикална сцена. Изявите му като DJ са свързани с партита в галерия U-PARK, "Петното на Роршах", както и партито по случай 3 години Xraydio в бар Gramophone.

ПАВЕЛ НАЙДЕНОВ и ЕЛЕН са бивши бармани на artnewscafe, поели по своя творчески път. Имат изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявяват и като DJ-и. Павел има музикано образование и участва със своите пърформанси в различни фестивали като "Улица Отец Паисий" и "Нощ на музеите и галериите – Пловдив", както и във "Фабрика за градско изкуство" – София. Елена е подбирала музика на партита като Melformator at the Pool, WakeUp Fest и Plovdiv Underground.
За artnewscafe:

аrtnewscafe отваря врати през 2008 г. в Пловдив на вече култовата ул. „Отец Паисий“. За тези шест години мястото е един от двигателите и центровете на съвременната градска култура в града и страната. Концепцията на artnewscafe е да бъде малко градско място с напитки, арт информация и живи случки – място, което да събира, да насочва към света на съвременното изкуство, да запознава с актуални стойности и да поставя граждански теми и въпроси.

Кафето има мини-книжарница и свободна за разглеждане библиотека с подбрани книги и онлайн info point. През годините екипът на аrtnewscafe създава и развива собствени формати събития като „Приятели зад бара“, „Буркан парти“, „Битак парти“.

В artnewscafe се организират неформални изложби, представяния на творци и инициативи, прожекции, демонстрации, уъркшопове. аrtnewscafe е известно със своите партита и събития, които се провеждат най-често в откритото пространство на улицата пред кафето. Гости на тези партита са били Emil Doesn’t Drive, Pistamashina, Dagadana, Robothko, Fonoteka Electrika, IvsO, Timoshenko, Sweet Susie и други.

 

Споделете ни във:

2 thoughts on “аrtnewscafe събира всички заедно сега за Коледа

  1. Някои от тези бивши бармани днес са напредничави DJ, други са фестивални директори, трети сами организиарат събития, четвърти са пърформър артисти, но всички са инкубирани артистично в artnewscafe.

  2. Entrance to the event is free to all be together now.
    All Together Now will be held on December 25, 2014, between 22:30 to 5:00 pm in Stage51 – 51 bul. Hristo Botev, free entrance.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.