Анастас Константинов: Тройната коалиция се опитва да рекомунизира страната

Под небето

България е разделена на българи и булгаристани, смята световноизвестният художник

Image title
Световноизвестният пловдивски художник Анастас Константинов за първи път подкрепи телом протеста срещу Орешарски, Тройната коалиция и политическата класа. Маестрото през цялото време е бил духом с недоволството, тъй като пътува тук и там из планетата, твори и стяга поредна изложба. Но днес излезе на улицата заради наглостта на властимащите, които се правят на глухи, слепи и неми, организират си събори по разни върхове и нареждат нелепо „България- на хората!“, когато България се бунтува срещу тях.

Тройната коалиция се стреми към рекомунизация на страната. А БСП се опитва да отдели България от Европейския съюз и да я закачат обратно за Русия и проекта на Путин за Евразия. Комунистите каквито бяха през 1989 г. -същите са и сега, няма никаква промяна. Хората на улицата не ги изкара никой друг освен властимащите заради задкулисните назначения на свои кадри. Те трябва да престанат да говорят, че недоволните били купени. Ето, аз съм дошъл тук по собствена воля, каза Анастас пред Под тепето.

В момента България е разделена на две: българи, с които аз се гордея и които са на улицата, и булгаристани- тези, които се връщат с половин век назад, смята един от най-продаваните български творци зад граница.

През есента всички тези в парламента ще видят мощта на улицата. Първите сметки за ток ще направят така, че на Тройната коалиция ще им се види тясна България, предвещава Константинов.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.