Цар Киро на решето във Фейсбук

Под лупа

Image title
Група в социалната мрежа Фейбук „ Смърт за цар Киро! Око за око зъб за зъб!” е създадена след снощното меле в село Катуница. Потребителите са крайно възмутени от ромския олигарх и неговите приближени. На стената се иска смъртна присъда за извършителите и поръчителите на убийството. Други пък казват, че не полицията, а самите хора са правосъдието. В тази България никой няма да си мръдне пръста и виновникът ще продължи да живее по начина, по който е живял до вчера. За това, ние трябва да се вдигнем и да търсим саморазправа, казват в групата. Според някои постове пък не само държавата ни е виновна. Не може главорезите на Кирил Рашков да хвърчат с бусовете си по пътя, да плашат хората. Къде сме ние като общество, че до този момент не сме направили протест срещу циганските мафиотски барони. Ние да не сме Сицилия?, питат в мрежата.
Обществото трябва ли винаги да се вдига на протести, едва след като е станала трагедия? Нужно ли е да оставяме децата си да гинат заради простотията на някакъв си мафиот, който се мисли и за цар? Защо полицията го пази? Нека бъде линчуван !, реди възмутен човек. Само да не осъдят потрошените полицаи, че то в нашата държава….току виж казали, че са действали незаконосъобразно. Това е само началото! Полицията, ще си тръгне, но ние не, продължават коментарите.

Миг мълчание в памет за влаченото 15 метра момче и ужасната му смърт, в знак на съпричастност към скръбта на родителите и подкрепа на протестиращите срещу закриляния 22 години от властите клан Рашкови ще има на 25 септември от 14 часа, става ясно още в групата.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.