Под лупа

Георги Титюков предлага създаването на седем общински фонда за развитието на Пловдив

Image title
Създаване на седем общински фонда, които да подпомагат пряко устойчивото развитие на Пловдив предлага кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници на коалиция „Кауза Пловдив” Георги Титюков. „За мен разговорът, в който се предлагат решения и идеи за града ни, е по-важният”, каза Георги Титюков след днешния дебат по bTV. Участниците в него – претендентите за кметския стол на втория по големина град в страната не успяха да кажат нищо за вижданията си за развитие на Пловдив, тъй като спорът около купуването на ромски гласове изяде 80% от времето.
Фонд за икономическо развитие на Пловдив, който да осигурява  по-високи приходи в градския бюджет, чрез стимулиране  на местната икономика,  посочи на първо място Георги Титюков. Паралелно с това е нужно да действа и Фонд за социално подпомагане на възрастни хора и социално слаби семейства, смята кандидатът  за кмет на „Кауза Пловдив”.
Титюков, който поведе битката в името на това под тепетата  да бъде изграден национален стадион, а най-голямото ни спортно съоръжение – стадион „Пловдив”, да има бъдеще, и инициатор на най-голямото допитване до пловдивчани, е категоричен, че е нужен общински фонд „Спорт и здраве”. Image title

Създаването на Фонд за опазване на развитие на археологията  и археологичните дадености на Пловдив,  специален фонд, свързан с подпомагането  на образованието и науката, включва още програмата на Георги Титюков. Той е категоричен, че най-старият жив град в Европа,  какъвто е Пловдив, със сигурност трябва да има общински фонд за развитието на културата, както и фонд  „Туризъм”, свързан с популяризирането и рекламата на Пловдив както на национално ниво, така и сред европейските, и световни държави.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина