Баба Кера от Свободен лекува журито на „България търси талант“

Под лупа

Нова вълна корейски поп измести чалгата
Image title
Всичко му познах. Освен, че го боли главата, има проблеми и с бъбреците, нарежда баба Кера на излизане от залата, където мераклиите за  „България търси талант“ показваха уменията си. 67-годишната пенсионерка от старозагорското село Свободен се дотътрила чак оттам, за да демонстрира лечителските си способности. Преди две години на метри от нея паднала мълния и оттогава тя разбрала, че може да открива болка и отрицателна енергия и да ги премахва. Баба Кера е сто на сто сигурна, че именно тя е излекувала актьора Чочо Попйорданов и го е вдигнала на крака, след като разбрала, че има сериозни проблеми със здравето и алкохола. Тя не се е срещала очи в очи с него, защото не знаела как да го издири, но му въздействала от разстояние. Сега обаче висшите сили й забранили да лекува така. „Като отворя дланта, багетата започва да се върти, а като я затворя – спира, обяснява баба Кера, показвайки металното „чудо“.
Близо 200 таланти, убедени че са уникални, дойдоха да пробват късмета си пред тричленното жури- шоуменът и главен редактор Влади Априлов, режисьорът на „7 часа разлика“ Киро Киров и Иван Шадов, познат като режисьор на „Море от любов“. Комисията, видяла какво ли не, останала изненадана, че никой не се явява с чалга, а новата вълна е корейски поп. Не им се разминали кючеците обаче. С голяма фен група бяха дошли роми от Столипиново. И тъй като за невръстните под 18 трябваше родител, който да попълни декларация, се наложи спешно да бъдат извикани на помощ грамотни от фамилията, за да сключат споразумение с продуцентите.
Жонгльор, хипхопъри, илюзионисти и танцьори се извървяха на сцената, но нито един от тях не разбра минава ли нататък. Яви се и дама, която плете скоростно пред журито.  Щастливците ще бъдат известени до 15 януари.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.