БизнесБългарияВластГрадътИзбориНовини

Заседава комисията за Панаира

Заседанието на Временната специална парламентарна комисия, проверяваща какво се е случило с акциите на Международния пловдивския панаир в последните години, което бе отложено през миналата седмица трябва да се състои днес.

То е насрочено преди извънредното заседание на Народното събрание, което започва в 11 часа. В дневния ред е предвидено е изслушване на кметовете на Пловдив и Варна, представители на общинските съвети на двете общини и други заинтересовани лица, свързани с казуса.

Преди започване на работа на комисията там вече са общински съветници от местния парламент на Пловдив. На кадрите се виждат: Веселина Александрова – председател на групата на ДБ и Румяна Толова от „Кауза България“. Освен тях като представители на Община Пловдив там са Таня Юриева от дирекция „Стопански дейности“ в Пловдив, Руска Вълева – началник маркетинг. Пловдивските депутати Ангел Георгиев от Възраждане, Иван Петков от БСП, Йордан Иванов от ДБ и други.

Тези, които трябва да дават отговори ги няма, коментира депутатът Петков. 

Липсват голяма част от членовете на комисията. От поканените за изслушване е видно, че не присъстват Георги Гергов, бивши министри, експремиери, кметове и нито един представител на Община Варна.

Очаквайте подробности.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина