БългарияНощна смяна

Муфта и Таралежков раздвижиха Петното

Щур купон се вдигна в Петното на Роршах с едни от любимите ни музиканти

Лариса Илиева

С цел и тази седмица да бъде толкова положителна, колкото бе предната, решихме да ви разкажем за щурия финал на изминалата седмица, който разтърси из основи Петното.

Някъде около 21:30h. Петното на Роршах за поредна вечер сгуши любителите на хубавите емоции в своите недра или по-конкретно в рамките на Пост-културната Сцена.

Плана за вечерта бе да се порадваме на Митко Таралежков, Bggz Rubbit и на ВИГ „Муфта“. И, разбира се, това й се случи. Веселяшки ска-пънк ритми ни представиха група „Муфта“ заедно с Bggs Rubbit. Вдигнаха публиката си на крака. Всички скачаха щастливо в такт с бандата и се получи едно магично парти, между фенове и изпълнители. Феномен, който често се среща в Пост-културната сцена. 

За благодарност от своя страна, пловдивчани откликнаха, като изключително грижливо показаха на момчетата от „Муфта“ що е то „айляк“ и има ли почва из концертите в Петното. 

След края на първия им сет, на сцената се появи и Таралежков. Беше посрещнат с шумни овации. Може би, причината за това е, че в последната година той често посещава пловдивски сцени. Дали на него му харесва в Пловдив или феновете не могат без него – не се знае. Ясно е обаче едно: симпатиите са взаимни. Пък и подучихме, че честите му посещения на града под тепетата се дължали на предстоящото му преместван в майна сини. Дали е сигурно това, все още не знаем…

Цялата статия можете да прочетете в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина