БългарияНощна смяна

Маги записва ново видео на плажа

Image title
Маргарита Алексиева или Маги от X Factor ще записва ново видео на плажа. Далеч от суета и силикон, ще бъде заобиколена от огромни балони, сама, чиста и истинска. За разлика от другите изпълнители от риалити формата, в избора си на музикална компания, Маги е част от Music Clinic Records заедно с изпълнители като Белослава и Tri O Five.

Ако в X Factor са я карали да изгражда визия, определена от екип и е имала глас с минимална претенция как да изглежда на сцената, сега всичко е свободно и получава приятелски съвети от Белослава и други изпълнители, на които тя се възхищава и уважава.

На 4-годишна възраст запява в Националния детски хор. На шест започва да свири на пияно, а на 15 години изучава саксофон, следвайки стъпките на любимата си саксофонистка Кенди Дъфър, която й е татуирана на гърба.

Ивайло Стойчев, Стойко Милев, Маги и Александър Славчев
Ивайло Стойчев, Стойко Милев, Маги и Александър Славчев
Порасвайки Маги има нелеката задача да реши бъдещето си, поставена пред полюсни избори – право или музика. Любовта към изкуството надделява и тя завършва гимназия и университет с профили поп и джаз пеене. За което ние сме много щастливи, защото предпочитаме младата чаровница да ни кара да настръхваме от красотата на гласа й, а не да настръхваме от страх в съда.

Все още тийнеджърка Маги създава дебютения си албум съвместно с Пуджи Бел.
Вчера в Планет певицата пя кавъри на любими песни, с които промени атмосферата на заведението. Тя дойде в компанията на други изпълнители от Music Clinic Records Ивайло Стойчев и Стойко Милев от Free style и Александър Славчев. Ние сме като едно голямо семейство и всички сме равни, сподели сладката Маги.  Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина