БългарияНощна смяна

Художничка и литераторка се крият зад закодираното Дабъл Ди

Двете лъчезарни Десита закриват концертния сезон в Петното с интригуващ DJ сет заедно с  SILVERCHERRY Ft. Gunther

Image title
Сред многото интересни и привлекателни персонажи от Ди Джей парти сцената в Пловдив, безспорно се открояват двете ослепителни мацки от Дабъл Ди. И главната причина за това не се крие в изумително красивата им външност. Двете Десита ( Дабъл Ди идва от началните букви на имената им ) отдавна са доказали, че е пълна нелепица на тях да се гледа снизходително и с толерантност само защото са хубавици. Със солидни енциклопедични познания в музиката и присъщата си любознателност към различните стилове, двете Ди Джей дами са извоювали респектиращ имидж на правещи уникални партита за всякаква разбираща от музика аудитория. Завидните им умения да селектират парчетата предизвикват денс фурор на сетовете им. Тези умения се дължат не само на женския усет. А по-скоро на сериозната им музикална култура и чувственост. Чудесните им контакти и приятелства сред групите и клубовете в Пловдив са ги превърнали в своеобразни талисмани на музикалните среди от по – новото поколение. Не на последно място увличащият личен пример, който дават с темперамента и хореографията си зад пулта запленява всички от публиката и дори мърдите и зяпачите се хвърлят на дансинга без да му мислят изобщо.

Image title
Да – двете симпатяги изобщо не могат да се нарекат обикновени момичета. Едното от Деситата – Десислава Заваринова е кадър на Националната Художествена Академия и е изключително талантлив художник, реставрира супер успешно дори оригинални икони. Поназнайва и от професионално озвучаване и техника. Другото Деси – Десислава Маринова е със задълбочени увлечения в литературата и филологията – специализира Руска и Английска филология в Университета. Интересното за нея е, че е много навътре и в етнологията на Родопите, откъдето са корените и. Самата тя е ултра влюбена в планината, заслужено се гордее с връзката си с нея и често отскача да зарежда батериите в къщата си в Момчиловци. 
И двете Дески са вманиачени меломанки – не пропускат нито една заслужаваща си концертна изява или сериозен международен фест в България и опитът им придобит на подобни събития неизменно си личи от пулта. За задаващото се с огромна сила предстоящо парти в Петното, Дабъл Ди споделиха пред Под Тепето, че сетът им ще изобилства от изненади и култови парчета.
Дабъл Ди ще представят невероятно якото си диджей парти с интригуващото заглавие A Bootylicious Night vol. V на 18 май, Петък от 22,00 на горното ниво в клуб Петното на Роршах. На долното ниво на сцената ще забият техните приятели от рокендрол бригадата SILVERCHERRY Ft. Gunther. Очертава се грандиозно закриване на сезона от културни събития в Петното, а това изобщо, ама изобщо не е за изпускане. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина