Капана фест приключи лирично

Нощна смяна

Оркестърът на пловдивската опера едва събра почитателите си

 

Неделя вечер отмина и дългоочаквания фестивал на артистичния квартал приключи. Навалицата, насъбрала се от близо и далече, се разотиде, а движението по улиците се разреди, но паважът така и не се изпразни.

Задушевна обстановка, като на семейно събиране, цареше миналата вечер. Баровете все още работеха, а пловдивчани и живущите тук, се разхождаха с чаша в ръка и с бавна крачка, за да се насладят на спокойствието, което бе обзело улиците. Музика продължаваше да звучи от различните сцени. Collapso забиваха на рок сцената пред No Sense, а оркестърът на пловдивската опера едва събра почитателите си на сцената на Ядрото.

Все още миришеше на вкусна храна, но артистите, предлагащи ръчно изработени изделия, почти си бяха тръгнали. Бяха останали по-малко от десетина, на които не им се напускаше приятната атмосфера на квартала, но в крайна сметка и те събраха всичко изложено по щандовете.

Хубаво е да се разхождате в Капана след такъв дълъг и шумен уикенд. Сякаш дори паветата изпитваха покой и релаксираха след всичко, което се случи върху тях. И това издание на Капана фест се превърна в спомен и стотици снимки, които дълго ще разглеждаме. Останаха ни само цветните флагчета, за сега. А на нас ни останаха весели спомени и надежда за следващото издание на Капана фест…

Повече снимки от последната вечер на Капана фест можете да видите в КАПАНА.БГ

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.