Artnewscafé организира великденско парти

Нощна смяна

Пловдивското artnewscafé кани на своето вече традиционно парти ALL TOGETHER NOW, което предлага място за среща за всички върнали се в града за празниците приятели от близко и далеч – за да сме всички заедно сега!

30 април, 22 ч. – VOID – кв. „Капана“, ул. „Братя Пулиеви“ 4

От две години най-големите семейни празници в Пловдив не са това, което бяха. Преди две години, преди artnewscafé да стартира поредицата ALL TOGETHER NOW партита, великденската и колендата нощ завършваха в тишина и сън след семейната вечера. А именно празниците са времето, когато Пловдив отново се изпълва с живот – и с хора, които се завръщат в града специално за празниците. И така, празничните нощи вече не са тихи и спокойни, а повод за срещи и събиране отново заедно.

И великденската нощ тази година няма да бъде тиха и спокойна, защото предстои великденското ALL TOGETHER NOW парти на artnewscafé!

За първи път партито ще се проведе на нова и по-централна локация – клуб VOID (бивша дискотека INFI) в квартал „Капана“.

Следвайки мотото „Всички заедно сега“ artnewscafé отново обръща поглед към своето семейство – хората, които през годините са били зад бара на кафето и са изградили неговия образ. Това са Самуил, Мартин, Елена и Виктор – част от звездния екип на artnewscafé, който ще се погрижи за музикалната програма на партито.

И за да бъдем всички заедно входът на партито (както винаги) е напълно свободен.

САЮЛКЕ /МЕЛФОРМАТОР/ е вече познат DJ от партита, организирани от или с участието на "МЕЛФОРМАТОР". Започва като барман и DJ в artnewscafe и в последствие има изяви в "ТАМ" /Велико Търново/, "Жул Верн" /София/, както и на партита като The Spirit of Warhol, Melformator at Factory и MYBEATLIVE vol.5. Участва активно и в парти програмите на НОЩ 2013 и 2014, One Design Week, One Dance Week, One Architecture Week. Преди малко повече от година заедно с waysie, ATNS и nemko-fi стартират проекта „МЕЛФОРМАТОР“ и успешно се занимават с организация на музикални събития. Разчита на широкоспектърна плейлиста от качествена музика, главно елетронна, но без значение от жанра. Харесва добре композирания микс с градация в настроението.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-together-now-sayulke/
https://www.mixcloud.com/melformator/пускахме/

MARTIN /artnewscafe/ има изяви предимно в Пловдив, в клубове като "Bar Gramophone", "Fargo", "Мария Луиза", "Петното на Роршах", в бившия клуб "Lebowski", както и по повод 1 година Xraydio в "Конюшните на Царя". В София е подгрявал DJ Jesse в "KANAAL" на WarmUp Party Night 2013, както и последните му пускания в клуб Жул Верн. Музиката, която подбира, винаги е танцувална и дава предпоставки за повишено парти настроение. Голяма част от музикалната му селекция звучи в онлайн радио "LMEY", както и в artnewscafe. 

https://www.mixcloud.com/Martin_pz/martin-8/
https://www.mixcloud.com/Martin_pz/kabinet-dance/

ЕLEN е бивш барман на artnewscafe, поела по своя творчески път. Има изключителен афинитет към музиката и отскоро се изявява и като DJ. С много позитивни отзиви от ALL TOGETHER NOW, както и от парито Make PLOVEDIV not WAR в Петното на Роршах. ЕЛЕН е подбирала също и музика на партита като Melformator at the Pool и Plovdiv Underground.

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-toghether-now-elen/
https://www.mixcloud.com/elenakojuharova/mpnw/

VICTOR е директор на "Нощ на музеите и галериите – Пловдив" от 2013 г. насам, основател на радио предаването "МОЛЕСКИН" по Радио Пловдив и организатор на ежегодното SCANDINAVIAN ELECTROPOP PARTY в artnewscafe. Музиката, която подбира, е свързана със съвременната скандинавска музикална сцена. Изявите му като DJ са свързани с партита в галерия U-PARK, "Петното на Роршах", както и партито по случай 3 години Xraydio в бар Gramophone. 

https://www.mixcloud.com/artnewscafe/all-together-now-victor/

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.