Избори

Здравко Димитров и Димитър Колев на гости на пенсионерски клуб „Отдих“

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров и кандидатът за кмет на район „Западен“ Димитър Колев посетиха днес своите приятели от пенсионерски клуб „Отдих“. Визитата им бе по повод Международния ден на възрастните хора.

Кандидатите на ПП ГЕРБ уважиха празника, като изненадаха всички с огромна торта и подаръци. Те бяха приети изключително топло от възрастните хора, които бяха развълнувани от днешната среща. Здравко Димитров и Димитър Колев им благодариха за възможността да споделят празника с тях като им пожелаха да са винаги здрави и усмихнати.

Възрастните хора имаха възможност да поговорят със своите гости и да представят своите проблеми и болки. Те пожелаха успех на изборите на Здравко Димитров и Димитър Колев, които от своя страна им обещаха отново да ги посетят. Кандидатите за кмет на Пловдив и кмет на район „Западен“ призоваха своите приятели да ги подкрепят и да гласуват за ПП ГЕРБ с номер 43 на местните избори на 27 октомври, за да може да продължи развитието на Пловдив и на район „Западен“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина