ГрадътНовини

Покупка с благотворителна цел за пострадали от Каравелово

Магазин „Любаво“ на ул. Ген. Данаил Николаев 94 в Пловдив предоставя изложбена и търговска площ за благотворителна инициатива на 11 декември. Всеки може да закупи дарен предмет, а събраните средства ще подпомогнат две жени от пострадалото при наводнението Каравелово.

Какво?

Пловдивчани имат възможност да направят една по-различна покупка – такава, която ще даде особена стойност на изхарчените пари. Инициативата е доброволческа. Тя ще даде изложбена и търговска площ на дарени от жени дамски дрехи и аксесоари, които ще донесат доходи за домакинството на две дами от най-пострадалата от наводнението част на село Каравелово.

За кого?

В домакинствата, в които има мъж е малко по-лесно, но в къщата на Станка и Йорданка Нанкови няма такъв, а има отчаяние, болка и (вероятно) едни горчиви празници, които предстоят далеч от дома, който всъщност са загубили.

Как ще стане?

В сезона на покупките всички ние имаме избор да купим на добра цена подарък за дама, който дава специална значимост на изхарчените пари. Средствата от покупките на дарените дрехи и аксесоари ще бъдат дадени на двете жени непосредствено след приключване на инициативата.

Кога и къде?

Покупките с цел благотворителност може да направим на 11 декември (неделя), само от 11 до 16 часа в магазин „Любаво“ на ул. Ген. Данаил Николаев 94.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина