АктуалноБотев ПдГрадътИзбор на редактораИзпод тепетоЛоко ПдНовини

Общински съвет под блокада на фенове

Полиция и жандармерия дели агитките на Локо и Ботев

Протестът на фенове пред Общснки съвет блокира цялата зона на сградата на местния парламент преди днешното заседание. Съветниците днес трябва да решат дали да отпуснат допълнителни средства за стадионите на Ботев и Локомотив, докато отвън върви протест на феновете и на двата отбора.

Тези на жълто-черния тим са разположени в северната част на Цар Симеоновата градина , а черно-бялата агитка е в южната. И двете групи са повече от 200 човека всяка. Полицейското присъствие е изключително засилено. Между феновете са разположени служители на полиция и жандармерия, както и множество специализирани бусове на МВР.

Искри между двете групи, разбира се, прехвърчат, но на този етап само вербално. След малко започва и самото заседание на местния парламент.

Феновете и на двата тима излъчиха по пет души, които да влязат на заседанието. Полицията сне данните им.

Очаквайте подробности!

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

8 коментари

 1. Блокирайте неграмотния „АЯТОЛАХ“ по име/НикНейм и по IP.

  Навлеци хлуят от ПловдивОнЛАЙНАрския сайт на байБАЕВ, Лауреат и Писателски вожд – понеже оказа се че там друго нищо няма освен попържни един срещу друг коментатори против дежурните по амбразура 24/7 четници „избир/читач“… Нищо съществено нямат.

  Не му е тук мястото, щом от дума не разбира първо да изтрезнеее, па и да се поограмоти. За цивилизовани „маниери“ надежда няма.

  ХУБАВО БЕШЕ БЕЗ ЦЕНЗУРА И БЕЗ „МОДЕРИРАНЕ“, НО…

 2. 1.Самото заплашително и застрашително поведение и присъствие със изразени ЗАКАНИ („ще видим кой как ще гласува!“) от глутницата алчни частници професионални „фенове“ съставлява ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
  2.НАКАЗАНИЕТО за всякое престъпление е задължително даже и в Пловдив!
  3.Пряко задължение на СелСъвета е да поддържа в изрядно състояние единствения обществен -не Частен!- традиционен добър стар познат
  ГРАДСКИ СТАДИОН „ПЛОВДИВ“
  4.Ако не 33 милиона за СТАДИОН ПЛОВДИВ то хайде, в атмосферата на истерии и нунтове и тормоз от алчни частници (ОПГрупа престъпници наброява не повече от 2,000 четници!) то справедливо щеше да бъде по 1/3 =11 милиона= за Стадион „ПЛОВДИВ“ със кортовете и за двете частни игрища.
  5.“Спортна инфраструктура“ не може да изключва ГОЛФ КУРС на мястото на пресушения и хигиенизиран жабуняк „ГРЕБЕН“ с който да прекратим расовото комаровъдство в Града с пръскане с вредни отровни ИНСЕКТициди по бебешките колички -доколкото останаха

  1. Стадион Пловдив е за събаряне. Там и 200 000 000 да налееш няма оправия щото някой ,някога е взел решение да се строи втори етаж върху пръстният насип на първия етаж. Сега си представи кво трябва да направиш ,за да може да премахнеш тоя насип и да построиш бетонен първо етаж? Да бяхме в САЩ ,Япония,Германия , Катар щеше да стане ремонтът ама у нас със нашите “ бизнесмени“ дето не са започвали от нулата ,а се възползваха от едни куфарчета няма шанс.

   1. ДРЕВЕН И ВЕЧЕН, АНТИЧНИЯТ има седалките си върху „земен насип“ = който е в крайна сметка най-солидната, най-надеждната основа за всичко.

    Отгоре имаше построени етажни кооперации по „улица“ Цар Ивайло – стъпалата до Света марина.

    То няма нужда да разсъждаваме само в джам-тенекиджийския Стил 21 век!

    1. ‘свинете, Ваше Светейшество, ала преди да проповядвате първо да се бяхте поОГРАМОТИЛИ, а? А?

     Да не сте от „академията“ на МикиПОПА за баш-будали?

     Попадия-вероучителка недоизтрезняла?

     1. „гражданино“ от роНски произход, не ви обръщам внимание ,ала ай така за спорта днес ще ви напцовам хамалската. Дейба твойта мама циганска ,дейба! Да ти изсъхнат кисиите нелегално такси ,та да неможеш се размножава ,чемного Вълчовци се навъдихте в това Столипиново ….Ще дойде ден да ви къпем в Циклон Б.

    2. Античния седи на скали и за него не се изисква лицензиране от БФС, УЕФА, ФИФА , БКП , Христо Иванов, ФСБ , ДПС ,КГБ….и всички останали съкращения ,които съм пропуснал. Отделно там публиката е съставена от култур джендъри , които нежно чоплат семки и си оставят органичните отпадъци в междуредията да ги измете Фатма след спектакъла, а на ст. Пловдив се предполага ,че ще присъстват 50К скачащи диви джихадисти 15К нелегални таксита от Столипиново и 35 хулигани от останалата част на Пловдив. Толкова по темата.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина