АктуалноГероите на деняГрадътИзбор на редактораИзбориНовини

Кой е Костадин Димитров? – ГАЛЕРИЯ

Костадин Димитров е новият кмет на Община Пловдив, след като станаха ясни резултатите от балотажа в неделя – Финални официални данни: Костадин Димитров 54,15%, Ивайло Старибратов 41,68%. В последните дни преди крайния срок на предизборната кампания Бойко Борисов обяви лично в Пловдив неговата кандидатура. Борисов дойде в Пловдив, за да поздрави Костадин Димитров за победата и снощи.

Костадин Димитров от дълги години е част от партия ГЕРБ и управлението на града.

Идва от частния сектор. Преди да стане кмет на район „Тракия“ е работил като заместник-кмет в район „Централен”.

След първия си мандат печели на балотаж с малка преднина през 2015 година втори с около 100 гласа пред Костадин Гаров, кандидат на коалицията около Славчо Атанасов. През 2019 година победата му е по-категорична, като е единственият районен кмет, който печели още на първи тур – с 58%.

Ходи често с велосипед на работа. Приемният му ден в кметството бе всеки, дори и по време на пандемията. Поддържаше фейсбук група за района, озаглавена „Градивен диалог за Тракия“, където отговаряше лично на сигналите. Сам чисти по време на акциите в парк Лаута.

Извън политическата дейност Костадин Димитров се занимава активно със спорт. Вицепрезидент на Българската федерация по таекуон-до ITF.

Дългогодишен състезател по таекуон-до ITF. Бил е републикански шампион и член на Националния отбор, международен инструктор и международен съдия, майстор по таекуон-до ITF, притежава черен колан и IX-ти дан, треньор на много европейски и световни шампиони, организатор на Световното първенство по таекуон-до ITF 2015 г. и на Световното първенство по таекуон-до ITF 2019 г. в Пловдив и др.

По образование е математик. Завършил в ПУ „Паисий Хилендарски“. Роден е през 1975 година.

Семеен, с две деца.

Отделя от свободното си време и на домашния любимец Боно.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

 1. Изглежда и говори като чичото дето ми сменя гуми в Кичука. Но единственото лошо нещо, което мога да кажа за него е, че е от Герб и се снима Боко и Тотьо.

  Та да видим, така или иначе 4 години ще го търпим, дано да е по различен от предишните герберски гоWna,

 2. Късно е чадо!

  Мандалото падна!

  Времето на таквизи В / О =въпроси / отговори= беше ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ.

  Ако на някой ЗаспалМуйкоВсламата / айляГ не му е било ясно, че това е ТОТЕВ №2 то той не е пловдивчанин.

  Тотев2 за кмет! бат’БоБо4 за цар! Гласуй бе, будала!

  1. Отдъхна си Градът.

   Няма да бъдат разследвани, обсъдени, ОСЪДЕНИ и излежани КРАЖБИТЕ НА КЛЕПТОМАНА ТОТЕВ.

   Нито на баскетБОЛНИЯ мозъклия.

   Напротив още истеричави СПОРТИВНИ РАЗНОСКИ се очертават: за таекуондо зала СПОРТИС, ХИПОДРУМ за да тупуркаме с магаренцата преди да идем при расовото комаровъдство инсектицирани да ПОГРЕБЕМ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина