Градът

Ботевистите с позиция в защита на Панаира

Феновете на Ботев Пловдив от „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ също излязоха с позиция по повод предстоящото овладяване на Международния панаир от Георги Гергов. „Надяваме се да има останали достойни хора, които да спрат машинациите на едно лице, което име дори не заслужава да споменаваме“, пишат „жълто-черните“ фенове. Те добавят, че ще се борят за всеки един от символите на града и актуалните теми, свързани с управлението на Пловдив – застрояването на парк „Отдих и култура“, Панаира и стадион „Христо Ботев“, както и други.

Ето и цялата позиция на ботевистката общност:

Панаирът е на Пловдив!

Всички пловдивчани наблюдаваме с притеснение какво се случва напоследък в града ни. Низ от безобразия на шайка самозабравили се политици, с буквално липсващи умения и компетенция за позициите, които са заели.

Години наред Пловдив, освен с уникалната си история, е свързван и със своя Международен панаир. Не са много градовете в света, които могат да се похвалят с подобно събитие със 130-годишна история. Повече от век град Пловдив събира изложители от различни краища на света. Днес обаче сме изправени пред угрозата ключовият обект в града ни да се превърне в частна собственост.

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив призовава всички институции в държавата да свършат своята работа, за да не се стига до такъв срамен момент. Надяваме се, че са останали поне няколко човека с морал и достойнство, които да спрат машинациите за придобиване на Панаира от едно частно лице, чието име дори не си заслужава да споменаваме.

Категорично заявяваме, че ние, феновете на Ботев Пловдив, ще се борим за всеки един от символите на нашия град-Панаира, парк „Отдих и култура“, стадион „Христо Ботев“ и много други, които биват поругавани от безмозъчните същества, управляващи от години града ни. И може да бъдете сигурни-когато ние поведем една битка я водим до успешен край!

Ден по-рано и феновете на Локо Пловдив изразиха подобна позиция.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина