БългарияГероите на деня

Славчо на финала на кампанията: Да върнем великия Пловдив на пловдивчани

Славчо Атанасов, кандидатите за районни кметове и общински съветници от широката патриотична коалиция затвориха предизборната си кампания снощи сред стотици пловдивчани в Концертна зала. Симпатизантите им пожелаха победа и поискаха промяна на маниера на управление от последните четири години. Беше време, когато в Пловдив имахме най-ниските данъци и такси. Беше време, когато в Пловдив бяха най-евтините детски градини. Беше време, в което кметът всеки ден се срещаше с хората. Беше време на преференции и евтини карти в градския транспорт. Всичко това ви бе отнето. Пловдивчани вече нямат никакви социални придобивки. Пловдив може да се развива, но и да бъде социален град, каза от сцената кандидатът за кмет Славчо Атанасов.

Пловдив не може да се управлява с бездушие, арогантност и наглост. Ще сложим край на този арогантен управленски модел. Да върнем великия Пловдив на пловдивчани, призова той. И обеща пред пълната зала тотална ревизия на управлението на Иван Тотев.

На 25-ти няма да ни е лесно, защото срещу нас има планини от пари. Битката няма да е рицарска, ще е много сложна. Но когато сме единни можем да победим. Чрез трудностите ще вървим към висините. Да си върнем Пловдив, обърна се към хората на финала на словото си Атанасов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Нечестни хора които играят с други кандидати зад гърба на обикновенните хора не трябва да управляват. Г-н Атанасов с цялото ми уважение вие сте един от нечестни и задкулистни играчи.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина