БългарияГероите на деня

Преасфалтират участъка Пловдив- Стара Загора от магистралата с 6 милиона лева

Никакви ремонти по аутобана през активния туристически сезон, заяви министър Николай Нанков

Участъкът Пловдив- Стара Загора от магистрала Тракия ще бъде преасфалтиран с 6 милиона лева. Това съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, който откри работен семинар на тема „Интелигентни градове“ в хотел Империал днес. Състоянието на отсечката по аутобана е лошо и се нуждае от ремонт, но това ще се случи след септември месец. Министърът подчерта, че ремонтни дейности по магистралата няма да има по време на активния туристически сезон.

Нанков съобщи, че много от проектите на АПИ буксуват заради обжалване на тръжни процедури. В Пловдив пък буксува санирането. Според министъра градът ни изостава сериозно в Националната програма. Има договори, те са с гарантирано финансиране. Но има забавяне. Министерството обаче няма какво да направи, заяви Нанков и подчерта, че не е успял да говори с кмета по тази тема, тъй като Тотев е в отпуск.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Не е за пресвалтиране „Автодрусала Тракия“ щото основата е поддала и требе нова основа! И за неспециалисти е видно. Ма щом има кинти за УСВОЯВАНЕ…. ще се усвоят, ще го позамажат тук там и догодина пак! Нищо ново под слънцето!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина