Изпод тепетоМнения

Освободиха Манол Пейков от Пловдив 2019

С извънредно решение на местния парламент издателят бе изхвърлен от УС на Фонфацията

Предложението дойде от Гошо Къчков от ГЕРБ

41 общински съветници гласуваха преди минути за освобождаването на издателя Манол Пейков от ръководството на Общинска фондация „Пловдив 2019“. Предложението бе вкарано от извънреден порядък в дневния ред на заседанието и дойде от съветника от ПП ГЕРБ Гошо Къчков. Той заяви, че около действията на Пейков в УС на Фондацията има нередности.

Къчков се аргументира с предстоящото издаване на книга по проекта МАХАЛА от апликационната форма за ЕСК, която касае проучване на общността. По думите му, на заседание на УС Манол Пейков заявил, че като издател е готов да застане зад този проект и евентуално да издаде книгата.

Вкупом всички общински съветници в пленарната зала на местния парламент видяха в това конфликт на интереси и извънредно вкараха предложението за освобождаване в дневния ред, като го гласуваха заедно с това за освобождаване на Амелия Гешева, която става зам.-министър на културата.

Очаквайте подробности

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Гадове мръсни, знаем ви че се по големи курви и от тези до гарата, как имате още гъзове от толкова ебане незнам. Има ли поне един от вас, който въобще да го е грижа за този град поне малко… Проваляте най голямото отличие с което този град някога ще бъде отличен. От злоба, мъст, завист, рядка простотия, овчедушие, мръснишки долни нрави и робска психика, която знае само да лиже задници.

  2. Мисля, че спешно трябва да се каже истината – Манол Пейков искаше да издаде със свои средства книгата, за която става дума. И затова, не е ли доста странно, беше наказан днес с изключване от УС на Пловдив 2019. Как се подготвят предложенията на общинските съветници? и ако работят с лъжливи аргументи, кой контролира това?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина