Изпод тепетоМнения

Децата са ужасно употребени от мейнстрийма

Моята най-голяма награда са съпругата ми Бока и 5-годишната ни дъщеря Луна, казва Богът на китарата

Ние живеем в свят на бързи победи. Но що се отнася до овладяването на музикален инструмент, в това не може да има нищо бързо, категоричен е топ музикантът

Музиката днес много често се създава от машини , но също и от шарлатани, които просто режат и поставят някакви парчета в един процесор. И те са награждавани и аплодирани в поп културата. За мен това е невероятно двуличие

Един от най-иновативните китаристи и носител на Грами – Франк Гамбали, ще погали струните в кулминацията от тазгодишните Пловдивски джаз вечери на 11 октомври. Богът на китарата, както често наричат супер музиканта, има 30-годишна кариера като соло артист, известен е с революционните си инструментални записи. Идва Под тепетата със супер банда и големи очаквания от публиката. За концерта си, за музите, живота, щастието и музиката- Франк Гамбали пред КАПАНА.БГ.

След броени часове е концертът Ви в Пловдив в рамките на Пловдивски джаз вечери. Това ще бъде първото Ви посещение в България. Представете групата, с която пристигате.
Басист в групата е Кристиан Галвез, който по мое мнение е виртуоз. Много бързо, той се превръща в „Господарят” на басите със своите невероятни качества, усет и  майсторство в музицирането. Аз съм горд да свиря с него лично, както и с бенда му. Другите членове на групата са Оскар Пизаро – млад и изключително талантлив кийбордист, чийто качества са невероятни за неговата млада възраст. Той е талантлив солист и едновременно с това също толкова брилянтен и на орган или синтезатори. На барабаните е Ронал Баез, който също е един невероятен талант на ударните, овладял до съвършенство всички стилове. Той ще смае публиката едновременно със сила и финес. Аз се срещнах с Кристиан Галвез Трио по време на няколко турнета в Южна Америка и ги харесах толкова много, че директно им отправих предложение за съвместно европейско турне, от което е част и този концерт.

Цялото интервю с големия музикант може да прочетете на КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина