БългарияГласовеИзбориМненияНовини

Бойко Борисов: Можем да поправим нещата на изборите

114 нови членове се присъединиха към организацията на ГЕРБ в Пловдив. Това стана по време на традиционния пролетен бал, чийто домакин бе кметът на Пловдив и областен координатор на партията в Пловдив Костадин Димитров.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателят на партията Томислав Дончев и народният представител Рая Назарян връчиха картите на най-младите и най-възрастния от новите членове.

„Мощно искам да се раздадете на изборите. Искам да сте силни, уверени. През тези 10 месеца се видя, че експертизата, капацитета, кметовете, евродепутатите, парламентарната ни група са в пъти е по-добри от другите”, призова лидерът Бойко Борисов.

Борисов от Пловдив: Управлявах с размах

В програмата на ГЕРБ ще има разписано ясно какво ще се надгради, главно в населените места. В държавата почти нищо не може да се прави, защото ги няма парите. Нито може да се обещава строителство, за АМ „Хемус”, за АМ „Струма”. За съжаление за тези 3 години освен, че нищо не стана се похарчиха парите, каза още Бойко Борисов и допълни:  

Сега на изборите имаме възможност, имаме много какво да говорим. Хората се вълнуват какво би станало след изборите – зависи от вас. При добър резултат и сериозна разлика можем да се опитваме да поправяме нещата, въпреки че в много сфери са непоправими, много години трябва да се оправят”.

Кметът на Пловдив и областен координатор Костадин Димитров, подчерта, че през годините ГЕРБ е имала много успехи.

„Във времето, когато предстоят парламентарни и европейски избори, трябва да бъдем сплотени. Един управленец, за да управлява успешно, трябва да има около себе си умни и успешни хора“, заяви Костадин Димитров и подчерта, че ГЕРБ ще води положителна кампания, защото с негативизъм и отрицание може да се вземе властта, но не и да се продължи нататък.

От своя страна заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев заяви, че политиката трябва да се върне там, където е била, защото сега в нея има само напрежение и критика.

Имаме нова мисия – да престанем да се занимаваме със синтетични сензации. Всичко стана едни образи, имена, които нямат връзка с реалността и проблемите на хората. Длъжни сме да направим героичен опит първо да намалим температурата в момента и да говорим за важните неща, а първото е образованието, особено професионалното образование. Всъщност да продължим. Специално на Пловдив му отива темата за индустриалното развитие“, заяви Томаслав Дончев.

„Когато покажем, че можем, знаем как, близо до хората, с реалистични послания, ще получим това, което българското общество заслужава”, каза още той.

На събитието в Грандхотел „Пловдив” присъстваха евродепутатите Андрей Ковачев и Асим Адемов, народните представители, бившият финансов министър Симеон Дянков, кметове на общини, районни кметове и над 400 членове от структурата на ГЕРБ в Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Какво дебелоочие, каква наглост притежава този самозабравил се човек. Предизборна агитация, независимо че закона не позволява. такава и то в Пловдив, градът който ГЕРБ буквално разруши за 12 години. Марионетките около него не ги коментирам. Това са хора без морал, чест, достойнство.. Интересно е например, кой идиот предложи да се прокопае тази дупка под ЖП гарата, кои идиоти гласуваха този безмислен проект и кой може да отговори какъв ще бъде ефекта при положение че движението ще се насочва към тунела единствено по тясната уличка „Талев“ И кога някой ще влезе в затвора за това безумие. Обаче, спи народа и се кланя. РОБСКО ПЛЕМЕ !

  2. На тези утайки крадливи можем да им устроим голяма сиеста по изборите, да ги натоварим с чемадана на воронежкия вокзал, без билет за връщане.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина