АктуалноБизнесГрадътНовини

Poohy.bg – в мекото царство на качествения сън

В Пловдив се произвеждат завивки, възглавници и спално бельо от най-чисти и натурални материали, които гарантират комфорт по време на вашата нощна почивка

Да осигурим отмора на тялото и съзнанието си в края на напрегнат ден,  е едно от най-важните неща, които може да направим за себе си. Всички имаме нужда от достатъчно часове качествен сън и от презареждане на организма. Освен тишината, тъмнината и спокойствието, друг много важен фактор за пълноценен рестарт,  е комфортът на мястото ни за отдих.

От малко повече от 5 години, Пловдив има своя бранд за подбрани и красиви продукти за спалня, произведени от най-добрия изолационен материал, познат на човека – естествения пух.  Poohy.bg e създадена след завръщането на собственика ѝ -Милен, от Франция, където той живее дълги години и завършва магистратура по Международен мениджмънт. Прибира се, заради носталгията си по родния край и успява да реализира мечтата си за собствено ателие след повече от 12 години опит сред най-иновативните и развиващи се предприятия в сферата на натуралния пух.

Семейната фирма вече успешно набира все повече щастливи и отпочинали клиенти и потребители. Ателието в центъра на Града под тепетата е вдъхновено от занаятчийските принципи за качество и произвежда отговорно и природосъобразно завивки, възглавници, спално бельо и аксесоари за вашия дом.

Всички материали се подбират лично от най-добрите партиди на малки семейни ферми в Европа,  където животните се отглеждат свободно, екологично и хуманно. Пухът се обработва в контролирана среда и по рецепта на компанията съгласно най-високите стандарти, а прецизна специализирана лаборатория следи за качеството му.  Той е изключително лек и дишащ материал, от който се получава топлина, без познатите ефекти на изпотяване и спарване. Функцията му е терморегулираща и по своята същност не затопля, а изолира, извежда влагата и следва естествената температура на тялото, като я запазва. По този начин се гарантира пълен комфорт по време на сън.

Възглавниците от гъши пух  са един от ключовите компоненти на спалното бельо. От техните височина и мекота зависи дали тялото ще бъде удобно позиционирано, докато получава така нужната си нощна почивка. Пълнежът им се дели основно на два вида:  със синтетичен и с естествен пълнеж. Сред изделията с естествени пълнежи най-качествени, луксозни и невероятно удобни са пухените и по-конкретно – тези от чист гъши пух.

В Poohy използват само най-чист нов полски гъши пух, върху който сякаш спиш на меко облаче. Продуктите от бранда са облечени в 100% памучен перкал, изтъкан в трайна и непропускаща пълнежа сплитка лито, което не допуска излизането и най-малките перца и същевременно служи като механична преграда пред акарите.

Обработката на материала минава през строг процес на почистване и той става хипоалергенен. Често клиентите не отчитат разликите между алергиите към прахови акари и към самия пух. Истината е, че ако той не е качествен или добре почистен още при самата обработка, тогава се получава благоприятна среда за акарите. Впоследствие алергичните реакции при употребата на възглавници и завивки от пух и пера се дължат предимно на алергени на акари, съдържащи се в недобре обработените пух и перушина. От Poohy отлично познават материала и платовете, които използват и гарантират, че при тях ще намерите качеството, което всеки клиент търси! В специално отредена секция в уебсайта може да прочетете и повече за гъшия пух и алергиите и да намерите още информация, която би могла да е полезна и интересна.

Към тях може да комбинирате и изключително фини копринени калъфки за възглавници в различни цветове и размери. Те са хипоалергенни и се приспособяват към телесната температура по време на сън, а самият материал има високо съдържание на протеини, което е много полезно за кожата и косата и запазва техните мекота, блясък и лъскавост. 

Колекциите от завивки от гъши пух на марката също са неотменна част от комфорта ни, докато си почиваме. Изделията са изработени с висок клас естествени гъши пух, внос от Полша, по иновативна технология. Те са екологично чисти и хипоалергенни и са страхотни решения за всеки сезон. Технологията и методите на запълване на пухения пълнеж осигуряват по-висока терморегулация, а специалната конструкция на завивката постига смайващ обем, комбиниран с невероятна лекота.

И при завивките, и при възглавниците имате огромен избор в зависимост от индивидуалните  изисквания на клиента. Всичко може да бъде изработено във всякакви размери, с всякакви пухени пълнежи съобразно сезона и във всякакви плътности, за да сте уверени, че ще ви е удобно през цялото време и ще дадете на тялото си пълноценна отмора. При желание е възможно персонализирането дори на определени цветове и видове платове, като на място се предлагат луксозни и фини памучни материи, специално изтъкани за пухени изделия.

Като малко семейно ателие, от компанията предлагат за хотели и бутикови къщи за гости лимитирани серии от изделия от гъши пух на конкурентни цени и възможност за брандиране и интегриране на дизайнерски детайли в продуктите. Лесно може да се свържете с тях чрез подробната форма за контакти или на посочения телефон в уебсайта. Поръчката се извършва онлайн, а изработката – в рамките на няколко дни.

Луксозното спално бельо на Poohy.bg е направено с много страст и любов към детайла. То се прави по поръчка,  индивидуално и изцяло по избор на клиента, удовлетворявайки и най-взискателните вкусове. Прецизната изработка позволява поддръжката му изцяло в домашни условия, а потребителят има на разположение  един месец пробен период, в който да прецени дали е избрал правилния и комфортен за него продукт, в противен случай може да го замени или върне. 

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина