АктуалноВластГрадътМненияНовиниОбщина Пловдив

Защо кметът ходи на работа в болнични

Болен ли е още Здравко Димитров?

„Да чукна на дърво – здрав съм!“ Така кметът на Пловдив Здравко Димитров отговори на журналистически въпрос от репортер на Под тепето дали е оздравял, идвайки днес на тържество в Центъра за настаняване на украински граждани, бягащи от войната.

Припомняме, че по време на последната сесия на местния парламент, на която се разглеждаха въпросите за съдбата на Панаира, Втори дом и други, той не присъства, защото е в болнични.

Същата вечер обаче се появи на коледно-новогодишния купон на администрацията – Кметът – болен за сесията, но здрав за банкета -, където връчи и званията „Почетен гражданин на Пловдив на популярните изпълнители Братя Аргирови – „Болният“ кмет обезличи званието Почетен гражданин на Пловдив – СНИМКИ.

Преди два месеца претърпях втора операция, напомни той.

„В момента съм в болнични, но продължавам да ходя на работа. Както знаете, има неща, които няма как без да взема аз отношение да се случат. Дори когато бях в болницата правех оперативки. И ковид, когато имах, виках ви болницата. Има неща по които друг не може да вземе отношение, аз нося отговорност.“

С тези думи кметът обясни защо ходи на работа, докато е в болничен.

Напомням, че според медицинските предписания, при смяна на става се полагат няколко месеца болнични за възстановяване. Кметът бе изписан от болницата на 14-ти октомври.

Зико тръгва на рехабилитация

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. Това е номера на китайката!Когато има някой сложен въпрос за решаване ЗиКоКай,кай е или в болнични или в отпуска и някой от заместниците дал бог 9броя да се подписват вместо него!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина