Актуалновашите снимкиВластИзбор на редактораИзбориИзпод тепетоМненияНовиниОбщина Пловдив

Кметът – болен за сесията, но здрав за банкета

Стотици пловдивчани питаха къде е кметът по време на стратегическата за града сесия на местния парламент вчера, когато общинските съветници гласуваха бъдещето на панаира.

Граждани поискаха оставката на Зико в местния парламент – ВИДЕО

Очаквано той не се появи в заседателната за последното заседание на Общински съвет за годината и може би най-важното в мандата му, а според информация на администрацията причината бе, че е в болничен.

На снимка, която се разпространява в социалните мрежи, вечерта, часове след сесията, Здравко Димитров позира със служителки на Общината на коледно парти в Новотела.

Болният кмет празнува! – коментират в мрежата недоволни граждани

Докато вчера се решаваше съдбата на стратегически за Община Пловдив – Municipality of Plovdiv активи и в момент, в който граждани призовават за неговата оставка, Здравко Димитров, отсъстващ с болничен лист от последната за годината сесия на Общински съвет, се вихри на дансинга в Новотела на коледен банкет само няколко часа по-късно.“ – пише в една от пловдивските групи във Facebook.

Припомняме, че партито на администрацията за празниците бе насрочено за 19-ти декември. Кувертът от 30 лева се поемаше от служителите, а общината покри забавната програма. Какво включваше тя може да видите в статията Общината кара служители да си плащат коледния банкет.

„От страх не се появи на сесията, в която поискахме публично оставката му като кмет и беше в “болничен”, същата вечер рязко оздравя за партито в Новотела„, коментират от ГИ „За парка“.

Ето още от коментарите под снимката в различните групи:

Ако това се беше случило на обикновен служител, на другия ден щеше да е уволнен.“

Ако действително е бил болен, то явно е оздравял много бързо, защото същата вечер не е пропуснал Коледния банкет на общинската администрация.

Според някои от тях, след появата на кадрите в Мрежата, се очаква болничният на кмета да изчезне и да се окаже, че е бил в отпуск.

Снимка: Facebook

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Този лумпен кмета заслужава между 70 до 100 прави лопати по гърбината си. Ако ги изкара ,нека хаир да му е пашалъка,ако ли не по-добре за пловдивчани.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина