АктуалноГласовеГрадътИзбор на редактораИзбориМненияНовини

Титюков: Следващото управление на Пловдив ще е под формата на някакво партньорство

Съединени за Пловдив ще подкрепят и кандидатите за районни кметове на ГЕРБ. Какво очакват насреща?

На свое заседание Коалиционния съвет на „Съединени за Пловдив“ взе единодушно решение на втория тур на Местни избори 2023 да бъде подкрепен кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на втория по големина град у нас Костадин Димитров. Това заяви пред Под тепето единият от съпредседателите на обединението и лидер на ПП „Кауза България“ Георги Титюков.

Той определи Костадин Димитров като „един мъдър кандидат“ и допълни, че Съединените ще призоват привържениците си да гласуват и за кандидатите за районни кметове на ГЕРБ на балотажа в неделя.

На въпрос на репортера ни „какво очаква коалицията срещу декларираната подкрепа“, Георги Титюков първо цитира поговорката за рибата, която е още в морето.

Първо трябва да минат изборите. Виждате, новият Общински съвет е доста фрагментиран. „Съединени за Пловдив“ е трета политическа сила в него, след представителите на партиите и коалициите, които управляват България в момента. Със сигурност следващото управление на Пловдив ще е под формата на някакво партньорство, за да не използвам някои от модерните думи като „сглобка“ и „некоалиция“, коментира Георги Титюков.

По думите му след втори тур, когато вече има избран градоначалник ще се обсъждат сферите на партньорство в управлението, които ще се следват.

Той изказа мнение, че програмите на ГЕРБ и Съединените били най-идентични като неща, които трябва да се случват в Пловдив.

Изборите идват и си отиват, градът е древен и вечен. Трябва да се работи за него“, заключи Титюков.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

6 коментари

 1. Тоя Славчо не е ОНЯ Славчо.

  12 години оглупяване пролича още с кандидатирането му от байрактар Титюк Паша Статуквов. А имаше и странни изказвания колко е добродушен и нямало да уволнява от тълпите заплатаджии в СелСъвета (ГЕРБави гласопод,,,) никакви КАЛИНКИ,Чонове и АрхеоКулТуристи. А и как в БЕЗПАРТИЙНИЯ ДОМ щял да настани в долните етажи държавните заплатаджии от Операта (вместо общинската администрация) за да можели частниците Ортаци от Агитка „фондация“ все пак да си дигнат мечтаното Доходно Здание в дупката отзад.

  Градоустройство да ти види окото, майна!

  Нейсе, всяка дядка има право да поумнее за десетилетие, но неговите 13%?

  Ако си беше кротичко затраял, неговите щяхме да проспим балотажа. АЙЛЯг, както казал Поетът.

  Ала да се щракне с ПроксиТОТЕВ и с демоничен БоБоЧЕТИРИ отзад – това предизвика даже свекървите да подскочат да грабнат Точилката!

  Щом предателят щял бил да подпира ТОТЕВ2, то ние можем да надвием мързела в неделя и да гласуваме малко по-правилно, не ли…

  Да не се окаже, че ЦентърНападател Титю на Бистришките Тигри(ци) си е фкарал с таа снимчица АфтоГОООЛче, а?

 2. Титюков – Вечната Амбър! Изпедепцан играч в партньорства, сговор, поддръжки, подкрепи, клякания и навеждания.Честито на всички гласували в този град! Чака ги светло бъдеще. Гарантирано от СъединениТЕ по схеми и интереси!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина